Lehet olyat csinálni Facebook-on hogy fent vagyok face-n de senki se lássa hogy fent vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy mint Skype-on hogy nem elérhetővé rakod magad hogy a többiek ne zavarjanak.2016. jan. 8. 15:06
1/5 anonim válasza:
A fiók felfüggesztés opció a barátod.
2/5 anonim válasza:
#1 vagyok
Mondjuk felfüggesztéssel nem tudsz böngészni sem FB-on. (Tudtommal.)
4/5 SimkoL válasza:
Chat kikapcsolása minden ismerős számára
5/5 San Bernardo válasza:
Ahogy előttem szóló mondta, jobb alsó sarokban halovány kis fogaskerék, options, arra klikk, felugró ablakban az advanced settings (azt hiszem a harmadik felülről, nem tudom pontosan mi a magyar neve), ott meg lehet adni három lehetőséget: 1. mindenki lásson, 2. egy listát hogy kik láthassanak, és 3. hogy senki se láthasson mikor fent vagy. Ez azt jelenti, hogy a "zöld pötty" senki gépén nem fog megjelenni a neved mellett ha fent vagy. Utána mentés, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!