Email cím eltérítése. Valahogyan visszaszerezni?
Figyelt kérdés
Egy email címemet valószínű eltérítették. Már mindent megpróbaltam, tényleg, MINDENT, már csak a gyakori kérdések maradt. Valahogyan visszatudnám szerezni? Írtam már supportnak de ők is csak olyan linkeket adnak meg amik ott vannak az orrom előtt mintha nem venném észre(magyarul hülyeségeket írnak). Egy mail.com os emailrol lenne szó. Rá van "kapcsolódva" skype,origin,steam,microsoft fiók stb stb...és az a fura az egészben hogy nem csak az emailomnál hanem ezeknél is megváltozott a jelszó(origin,steam ezekre gondolok itt). Esetleg arra is gondoltam hogy valami a tudtom nélkül letöltődött a gépemre és blokkolná az emailem? Tehát a kérdésem mégegyszer. Valahogy visszatudom szerezni? Kérlek segítsetek!2016. febr. 24. 22:54
1/3 anonim válasza:
Hát az kínos. Ha az email szolgáltatód supportja nem tudott segíteni, hát mi sem fogunk tudni.
2/3 A kérdező kommentje:
Az esetleg lehetséges hogy egy program okozza a gondot? Blokkolja az emailom és minden mást ami hozzá van kapcsolódva?
2016. febr. 25. 07:56
3/3 A kérdező kommentje:
Közben már meglett pár napja szerencsére. Nagy nehezrn de végre a support tudott velem rendesen kommunikálni és így adott egy password resetet egy másik emailomra és kész is. A választ azért köszönöm :)
2016. márc. 16. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!