A UPC-nek melyik internetcsomagját ajánljátok? Nektek melyik vált be?
Figyelt kérdés
Sajnos eddig nem igazán vált be a mostani, ami szintén UPC, így szeretnék csomagot váltani! Ha van valakinek tapasztalata, ne legyen bátortalan, ossza meg velem!
Előre is köszönöm! :)
2016. febr. 24. 20:45
1/5 anonim válasza:
sok területen szokott cseszekedni az upc. ha gyakran játszol online multi játékot akkor másik szolgáltatott válasz !
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak sok online filmet nézek, úgyhogy emiatt lenne jó, ha rendesen működne! Te mit ajánlast esetleg ?
2016. febr. 25. 07:33
3/5 anonim válasza:
akkor jó az upc. 120-as megfelelne a célodra.
4/5 anonim válasza:
nekünk upc 240/20 as net van, de fos az egész. minden egyes hétvégén délután kur*ára belassul és használhatatlan. Persze a szolgáltató azt mondja, nem látunk semmi problémát, próbálja meg ezt meg ezt ( router ujraindit stb). és ennyi levagyunk szarva.. ha teheted ne UPC-s legyél.. Mi is váltanánk de itt csak ez elérhető...
5/5 anonim válasza:
figyelj addig kell csesztetni őket amíg meg nem csinálják. nálam egyfolytában csomag ki esések voltak többször jött ki szerelő de ugye az egyik elköpte magát hogy az utcában van valahol a hiba amikor vissza kérdeztem rá 10 perce hogy akkor ott kellene meg csinálni már azt mondta hogy nem állított ilyen hogy ott van hiba . na én fél évig zaklattam őket mire tudtam rendesen játszani netten .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!