Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik ingyenes blogoldalt...

Melyik ingyenes blogoldalt ajánljátok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Melyik ingyenes, magyar, vagy magyar nyelvű, széleskörűen testre szabható blogoldalt ajánljátok személyes blogírásra?

Kérem, ne csak egy szóval válaszoljatok, hanem néhány mondatban indokoljátok is meg a választ. ( mik az ajánlott oldal előnyei - esetleges hátrányai, mire érdemes figyelni...)

Előre is kösz a válaszokat!

2015. okt. 25. 21:37
 1/2 Bob the builder ***** válasza:

blog.hu

nem olyan rossz mint sokan hiszik

fő előnye ingyenes

indapassal lépsz be (inda videohoz és index fórumra is jó)

próbáld ki

2015. okt. 25. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:

blogger.com

sok előnye van, például nincs rajta hirdetés, szerintem jól személyre szabható, és elég, ha van egy gmail.com-os email címed, és már készítheted is a blogodat, és többet is csinálhatsz. Magyar nyelvű, ingyenes, és jól átlátható. Hátrányokat nem nagyon tudok mondani, mert összehasonlítási alapom nem nagyon van, ezen kívül egy kettőt próbáltam, de nekem ez tetszett a legjobban. Viszont a legtöbben ezt használják, és még a wordpress-t, ez a kettő amiről hallottam, hogy jó. Már csak attól függ neked melyik tetszik jobban :)

2015. dec. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!