Akadozó internet, jó letöltés de rossz feltöltés?
Nem régiben vettem új alaplapot, processzort, meg ramokat. Miután összeszereltem a gépet természetesen újratelepítettem a merevlemezt, hogy működjön. Sikerült is, minden rendben volt. Ezek után telepítettem a cd-ről a drivereket amiket adtak az alaplaphoz. Megint csak... minden oké volt. Feltettem a játékokat, programokat amiket szoktam használni. Azt hittem minden rendben van, de amikor felment TS3-ra, hogy beszéljek a barátaimmal azt mondták hogy a hangom valami nagyon durván szaggat. Megpróbáltunk mindent... néztük eszközkezelőben, hogy minden rendben van-e, a drivereket frissítettem a honlapról, hátha elavultak voltak, de semmit nem segített. Ugyanakkor biztos hogy nem a mikrofonommal vagy a ts3-al van a gond, mert amikor én veszem fel a saját hangomat akkor tökéletesen jól hallani szaggatás nélkül. Ők is felvették, és elküldték nekem emailban (a végén majd belinkelem hátha valakinek ismerős "milyen fajta lag" ez), amin meg persze akadozik. Érdekes azonban hogy pl. nem mindig csinálja ezt hanem 10 mp ig jó, aztán 20-30 mp rossz, aztán megint jó...Játékokban úgy jelentkezik a dolog, hogy pl. a Lol fut rendesen, aztán egy-két mp ig nem tudom irányítani a karaktert, viszont a többiek meg nem laggolnak hanem ténylegesen azt látom merre amerre vannak. Nem igazán tapasztaltam még ilyen... a speedtest.net 120 mb le és 8 mb fel-t jelez, aminek az első fele igaz, de amikor már ténylegesen egy másik oldalon teszteltem konkrét random fájlfeltöltéssel ott egyszer 250-400 kbon stagnált, aztán egy 10 mp el később meg már 1.5 mb-al szárnyalt... Ahogy így megfigyeltem szerintem a letöltés az jól működik, viszont a feltöltés néha totál megakad, és nem tudom miért. Minden driver a legfrisseb... Már 3 napja ezzel foglalkozom kérlek ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék, és nagyon hálás lennék! :)
alaplap: Gigabyte H170M-DS3H
proci: Intel Core I7 6700
videókártya: ASUS GTX 760
ramok: 16 gb ddr4 hyperx
sata 3 -as HDD
és végül itt a link a szaggató hangomhoz:
Előre is köszi annak, aki tud segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!