Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen gyors internetetek...

Milyen gyors internetetek van? Mennyit fizettek érte havonta?

Figyelt kérdés
Nekem: 5 Mbit, és 16 eurót fizetek (Szlovákiában lakom, faluban). Az haragít a legjobban hogyha városban laknák ott már lenne ugye optikai net, ráadásul sokkal olcsóbb is lenne, pl: 20 Mbit kerulne 16 euróba...

2016. febr. 19. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Falun itt is drágán adják.

Én városon belül költöztem a főutcáról egy utcával arrébb és majdnem dupla lett volna. (Annyi mint falun.)

Most 6000.- durván 20€ alatt.

Ezért 10/2-es net van, 30 analóg, és 36 digitális csatorna, + ingyen telefon. Nincs a telefonnak havidíja, és a beszélgetés is ingyen van hálózaton belül. (Közel 1.000.000 felhasználó van hálózaton belül.)

Erre adtam le...

Ezelőtt volt 6000-ért (~20€)közel 100 csatorna, ugyanez a telefon, és 30/5-ös net. Ez most 12.000.- lett volna, ami igen, ~40€ így maradt az elöl leírt... 10/2 megás.

(A főutcán megy a T-com üveg kábel, így ott olcsó a konkurens miatt.)

Helyi kereskedő, kábeles szolgáltató. Az ország negyede a hatóköre jelenleg 5-6 megye... Délnyugat Magyarország.

2016. febr. 22. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!