Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szabolcs megyeiek, esetleg...

Szabolcs megyeiek, esetleg Mátészalkaiak, milyen típusú az internetetek?

Figyelt kérdés
Milyen szolgáltatótól van, milyen a véleményetek róla, mennyit fizettek. Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 25. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

UPC Fiber power 50, van, és nyíregyházi vagyok.

Tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyakorlatilag nincs üzemzavarból adódó szünetelés. A sávszélesség is meg van.

Nagyságrendileg 4 e Ft/hó.

2013. máj. 25. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyíregyházán lakom pillanatnyilag (nem ide való vagyok amúgy)és UPC van itt,de én annyira nem rajongok érte (torrent ügy miatt).
2013. máj. 25. 14:12
 3/4 bamboochatheone ***** válasza:
Nyírmeggyesi vagyok és nekem kábeltévés internetem van. 10/1 mbit-es amit mindig hoz, sőt többször még több is a szélesség. Én megvagyok vele elégedve. Ez havi 5.000 forintba kerül.
2013. máj. 26. 18:39
 4/4 anonim válasza:

Mátészalka, Elektronet. Egy rakás sz*r az egész! Drága és lassú! Ha nem lennének ennyire monopól helyzetben már rég becsődölt volna az egész!

Internet szolgáltatási csomagok, díjszabás 2013. január 1-től:

Start Plusz - 4400 Ft/hó

1,5 Mbit/s letöltési sávszélesség, 0,25 Mbit/s feltöltési sávszélesség korlátlan letölthető adatmennyiség

Garantált sávszélesség: 0,19 / 0,03 Mbit/s le- ill. feltöltési irányban)

Komfort - 5450 Ft/hó

10 Mbit letöltési sávszélesség, 1,2 Mbit feltöltési sávszélesség korlátlan letölthető adatmennyiség

Garantált sávszélesség: 3 / 0,25 Mbit/s le- ill. feltöltési irányban)

Extra - 8500 Ft/hó

15 Mbit letöltési sávszélesség, 2 Mbit feltöltési sávszélesség korlátlan letölthető adatmennyiség

Garantált sávszélesség: 5 / 0,38 Mbit/s le- ill. feltöltési irányban)

Éjszakai - 5000 Ft/hó

15 Mbit letöltési sávszélesség, 2 Mbit feltöltési sávszélesség (22-9 óráig)

0,5 Mbit letöltési sávszélesség, 0,13 Mbit feltöltési sávszélesség (9-22 óráig) korlátlan letölthető adatmennyiség

Garantált sávszélesség: 5 / 0,38 Mbit/s le- ill. feltöltési irányban 22-9 óráig, 0,25 / 0,03 Mbit/s fe-ill feltöltési irányban 9-22 óráig)

2014. jan. 11. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!