Megszakad az internetem (30-60 mp-re) mi lehet a baj?
Van egy 5 megás (Invitel) internetem,és egy TL-WR841N routerem. A routere van egy számítógép(WinXP) kötve és wifivel egy csatlakozik hozzá egy laptop(Win8.1).
Hétvégén el ment az internet, de 5 perc utána vissza jött. Az eset óta szakad meg az internet a laptopon 30-60 mp-re (20-90 perc után), illetve a gépen 5-10 mp -re. Persze ez nem lenne elég a letöltési sebesség is csökkent mind 2 gépen.
Tegnap felraktam a routerre a legújabb firmware, de ekkor sem javult a helyzet.A routerrel van a baj vagy a szolgáltatóval?
Egyrészt érdemes a szolgáltató felé is jelezni, hátha ott van a gond.
Másrészt nekem is volt kapcsolódási problémám egy ilyen routerrel, de olyan szinten, hogy majdnem kidobtam. Aztán rátettem egy OpenWrt firmware-t a gyári helyett, és azóta nincs vele gond. (Mármint néha így is megszakad, de szerintem a szolgáltató dob le, hogy új IP címet oszthasson ki nekem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!