Potika06 kérdése:
Kaptam egy vírust, amit sikerült karanténba zárni de egy beállítást megváltoztatott a gépen. Mi tehetek?
Figyelt kérdés
Letöltöttem valamit amikor lejött egy vírus. A gépem észlelte, karanténba zárta és törölve lett. De, azóta folyton felugranak kéretlen weboldalak, olyankor amikor valahova beszeretnék lépni vagy ráklikkelek valamire. Tehát, ezek nem ilyen kis felugró ablakok, hanem rendes weboldalak. Mind a mozzillán, mind a chrome keresőben előfordul. Mind a két oldalánál be van állítva,hogy a reklámok és beugró weboldalak blokkolva legyenek. A chrome-nál letöltöttem hozzá az az ABP-t is. Semmi nem használ. Az sem működik,hogy belépünk az intézőbe, C-be, onnan a windosba és a sistem32, stb. . . Szóval a gépen se tudom beállítani a tiltást. Van,hogy új ablakban ugrik fel a kéretlen weboldal, de van,hogy arra nyit rá amibe benne voltam. Nagyon bosszantó! Kérlek ha valaki ért hozzá segítsen nekem! De ha lehet, ne szakszavakkal, mert nem nagyon értek a számítógépekhez.2016. febr. 11. 14:59
1/2 anonim válasza:
töltsd le a Malwarebytes Anti-Malware-nevű programot, és csinálj vizsgálatot, ez úgy kb 20-30 percig fog tartani.. kinek mi
2/2 anonim válasza:
Kaspersky Internet Security. Használható. 30 napig ingyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!