Mi lehet a probléma? Többi lent.
Na sziasztok! :)
Tegnap még boldogan játszottam, YT is ment tökéletesen.
Ma reggel gondoltam felnézek a Face-ra, hogy mi a helyzet. Egyetlen egy oldalt sem képes betölteni. A Steam-ről elkezdtem letölteni egy játékot, hogy megnézzem, mennyi a letöltése sebességem. 40 Kb/s-al tölt, amikor 1,7Mb/s az átlag(korlátlan az Internetem). Megpróbáltam, hogy Kikapcsolom az Internetet 10-30 perc-re, hátha jobb lesz. Semmi. Akkor gondoltam a géppel van valami, újra inditom. Semmi. Arra gondoltam, hogy újra húzom a PC-t, hátha. Aztán nézem a telefonom, a W-LAN fullos, de ott se tölt be semmit. Néztem anyám gépét, ott se jó. De az Internetes játékokat a gépen (Call of Duty Black Ops 2, World of Tanks, World of Warcraft , Counter Strike Global Offensive ) elviszi semmi lagg nélkül. Az ms-em(ping) 15-30 között van, az FPS-em(Frame) 60-100. Gondoltam, hogy akkor a böngésző a szar, de a Telefonomon a YT se megy. Hogy lehet az, hogy az Internetes játékok rendesen elfutnak, amikor csak 40Kb/s a letöltése sebességem és semmilyen oldalt se képes behozni? ( Ide is kellett idő, hogy tudjak egyáltalán valamit is irni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!