Letöltésem nem akar kipörögni mi lehet a probléma?
30Mb-os internetem van (T-home), utorrentel töltök le és mióta átváltottam 10-ről 30-ra a netet azóta vacakol. Beteszek egy torrentet a letöltés kipörög 1500-2000K-ra aztán leesik 5-10k-ra és úgy marad, idővel el kezd ingadozni pár 100k-ig aztán van mikor beindul és beáll a 3200-3500K-ra (max) és gond nélkül megy. Mi lehet a probléma ,mert 10megás net volt ezelőtt ill másik router azzal nem volt gond bedobtam a torrentet kipörgött a letöltés és maxon töltött, mióta 30megás net és másik router van azóta áll fent a probléme!
Seederek vannak!
letöltéskor más eszköz nem használja a netet!
Speedtestben meg van a 30Mb sávszélesség!!!!
"kipörög" - tetszik ez a szóhasználat :)
30 Mbit = 3750 KB/s elméleti sávszélesség. 3500-nál sokkal többet ne nagyon várj.
Általános iskola 7.-ben látom nem nagyon pörgött ki a számtech, asszem ott mondták hogy 1byte 8 bit, vagyis a 30-at oszd el 8 -al.
Ja, lemaradt: !!!!
de ügyesen tudtok számolni...de olvasással látom vannak gondok! Értem én h 3750 a max! Éppen itt a gond h beáll 5-10K-ra (ezen mit számoltok???) Egyet gondol elindul, de ugye ennek mint tudjuk nem így kell működnie.
Normál esetben elindítasz egy letöltést és a sávszélességed maximumjával megy a letöltés (ami nállam 3750k és nem 10k!!) Ez a gondom! Erre tud valaki megoldást vagy megint számtan leckét tartotok?
Rosszul gondolod, nem árt, ha a feltöltő oldalon (pl. a seederek) is tudják (összesítve) a Te letöltési sebességedet. Ha kevés vagy rossz minőségű a seed, akkor értelemszerűen nem fog menni max. sebességen.
Aztán még jöhet az, hogy a szolgáltató szűri vagy valami rosszul van beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!