Vajon hol/m ilyen formában (lenne) érdemes naplót írnom?
Eddig a blogger.hu-n írtam, írok, de csak magamnak, hogy megmaradjanak írásos formában is az emlékeim és hogy kiirhassam magamból az érzéseimet. De félek hogy egyszer pl megszűnik az oldal és elveszik az összes bejegyzésem :/ egyesével nem tudom már lementeni őket mert kb 5 éve írom
Valami ötlet?
Előre is köszönöm
És mégis milyen egy kattintással? Segitenél nekem egy kicsit részletesebben?
Mert évente 250 bejegyzést biztos, hogy írtam... Na most ha ezt megszorzod 5-tel... Akkor szép nagy számot kapunk:)
Ha word-be mentem, akkor az is csak a gépemen lesz, vagy egy pendrive-on, ami szintén nem időtálló... Vagy nyomtassam ki apránként, vagy mit csináljak??? :D
#3: Én a blogger.com-ról beszéltem, te pedig a blogger.hu-n tevékenykedsz. A kettőnek semmi köze egymáshoz, akárcsak a gmail.hu-nak a valódi gmail.com-hoz.
Hogy a blogger.hu-n van e mentési lehetőség, azt nem tudom. Exportálás, biztonsági mentés vagy archiválás néven keress utána.
Igen, bocsánat!
Köszönöm azért nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!