Szerintetek lehet belőle problémám? Ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam facen egy üzenetet, hogy valaki ismerkedni akar és egy email cimre irjak...Hülye voltam és kiváncsiságból irtam :D ma kaptam tőle egy emailt, nem is értettem, hogy mit akar de kijelezte az email szolgáltatóm, hogy csalás és személyi adatokkal élhetnek vissza...Szóval bejelentettem mint kéretlen levél az email szolgáltatómnál és facen is tiltottam őket...szóval most mi lesz? mármint mit kellene még csinálnom? tudom hogy hülye voltam!!2016. febr. 6. 13:48
1/5 anonim válasza:
ilyenekből simán lehet vírust kapni..
2/5 A kérdező kommentje:
és az ellen mit tehetek?
2016. febr. 6. 14:07
3/5 A kérdező kommentje:
pl telefonnál??
2016. febr. 6. 14:07
4/5 anonim válasza:
Az email mellékletben kapott fájlt nem töltöd le és nem futtatod, ha volt ilyen. Személyes adatot, jelszót stb nem írod meg neki még ha kéri sem. Ha ezeket betartottad, akkor nem lesz probléma.
5/5 A kérdező kommentje:
uhh nem volt melléklet, és semmi jelszót nem adtam meg!
2016. febr. 6. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!