Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van ez a tanki online játék...

PankoxD kérdése:

Van ez a tanki online játék azokat kérdezem akik ismerik!?

Figyelt kérdés
Hogy ha nem ölök vagy campolok akkor nem tudok senkit sebezni nem tudok kiteket felvenni de mindenki más tud sebezni mi lehet a hiba kérlek irjatok! nem akarok mindig rambozni!!!???

#tank #Tanki Online #Tank games
2016. febr. 5. 17:09
 1/2 Nyiltank válasza:

Régen nekem is ezt csinálta, szerintem tedd azt hogy kilépsz, majd vissza. Ha ez sem segítene válassz másik mapot. És általam is egy kérdés, ha Thunderral vagy egy falnál magadat sem tudod sebezni? Mert ha nem akkor valószínűleg a számítógéppel van baj... A bonus-okról annyit, hogy nagyon idegesítő tud lenni, ha nem tudod fel venni őket, nekem ezt egyszer Gold Box-nál játszotta meg a gép. *És most olvasom a kérdésedet jobban úgy látom ölni tudsz, tehát az aknáid nem robbannak föl. Ilyenkor nem tudom mi a hiba de Technikai Zseni véleményem szerint nem akarlak elkeseríteni, de biztosan a gépeddel van baj, megkérdezhetem milyen Operációs rendszer van rajta? (pontosan)és hogy milyen márka a gép, vagy hogy hány éves?

Üdv: balcsimaster (Nyiltank)

2016. febr. 13. 15:09
 2/2 anonim válasza:
Tudod nem minden fegyver tud olyan gyorsan lőni mint az alap cuccok!!!!Van olyan aminek töltési idő kell!!!Ajánlom próbáld meg hogy ha hosszan nyomod a space gombot tudsz e lőni!!
2016. febr. 22. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!