Hol tudom megnézni melyik program mennyire foglalja le a sávszélet? (bővebben lent)
Úgyértem, hogy hány százaléknyi sávszélet foglal le magának, függetlenül attól, hogy éppen ki is használja-é?
Csak mert nekem a netem kb. 2,7-el kellene mennie ideális esetben. Friss telepítés után (Win7) sikerült is a teljes sávszélet kihasználnom, de: utána ahogy telepítettem a programokat, jelenleg alig érem el a 2,0 Mb-t. :S
Anti-virust csak most telepítettem, hogy megnézzem nem-é malware szedi le, tűzfal alap Windóz'.
Az Erőforrás-figyelő megnyitásához kattintson a Start gombra . A keresőmezőbe írja be az erőforrás-figyelő kifejezést, majd az eredménylistában kattintson az Erőforrás-figyelő elemre. Amennyiben a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy adjon megerősítést.
-és válaszd a hálózat fület
Ne haragudj, hogy megkérdezem, mit értesz az alatt, hogy "hány százaléknyi sávszélet foglal le magának"?
Az általad előfizetett sávszélesség attól nem változik, hogy te milyen programot futtatsz. Változik viszont a géped sebessége, mert a sok progit mind futtatnia kell a processzornak, mindegyik memóriát von el a közösből. Ráadásul az internet sévszélessége sem ugyanakkora, mindíg.
A második válaszadónak:
Nem, nem változik, de ha egy program lefoglalja, mondjuk a 20%-k, akkor én a többivel csak 80-at tudok kihasználni.
Kipróbáltam már ezt a lehetőséget is:
Nyista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!