Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van valamilyen feliratfigyelő...

Van valamilyen feliratfigyelő honlap/program?

Figyelt kérdés
3 angol nyelvű sorozatot nézek feliratosan (Dexter, Psych, The Mentalist), naprakészen, tehát ha kijön egy új epizód, 3-5 napig nézegethetem, hogy megvan-e már a felirat. Van erre valami honlap/program, ami e-mailt küld (vagy valami mást csinál), ha megvan a felirat?
2011. nov. 16. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyesmiről. Én TBBT-t nézek, ami amcsi idő szerint csütörtök este (itteni idő szerint péntek hajnal) van, így péntek-szombaton többször guglizok az "agymenők s05exx felirat"-ra, aztán hátha felkerül valamelyik feliratos portálra.
2011. nov. 16. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát nem marad más csak a folyamatos keresés?
2011. nov. 16. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A mentalista felirat elkészültét szigony ki szokta írni twitteren: [link]
2011. nov. 16. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Találtam egy elég bizarr megoldást: feliratok.info-n rákeresek arra, amit várok (pl. most Psych - 6x05), beállítom hogy csak magyar feliratot keressen, rákeresek, persze semmi sem jön fel, de ezt így kompletten beteszem a könyvjelzők közé a Feliratok mappába, és így tovább a Dexterrel meg a Mentalistával, és mondjuk naponta kétszer rányomok arra a mappán, hogy mindegyik megnyitása külön lapon. Aztán végignézem a lapokat, ha nincs nincs, ha van, örülök.
2011. nov. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!