Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on ez mi?

Facebook-on ez mi?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akivel ismerősök vagyunk, de nem tudom, h mit csinált de soha nem látom chaten semmilyen formában (állandóan a face előtt lóg egyébként) és egy posztját sem, ha lejjebb görgetek, de ha rámegyek az adatlapjára akkor ismerősök vagyunk.

Ja és gondolom korlátozott engem valamivel mert nem minden tevékenységét látom az adatlapján. Ezt onnan tudom, h egy ismerősöm faceről is megnéztem az adatlapját és neki mindent jelez amit csinál/ posztol.

2016. jan. 30. 00:28
 1/1 anonim válasza:
Mert be lehet állítani facebookon, bizonyos posztot, hogy ki láthassa. ( És ott be jelöl téged, hogy a te számodra ne legyen megjelenithető.) Le van korlátozva igen. Ez van a jelöléseknél is. Ha egyszer be jelölted, és vissza vonta, akkor csak üzenetet küldhetsz neki mert le tiltott téged, hogy ne tudd ismerősnek jelölni. De másik facebookról tudod jelölni meg látni.
2016. jan. 30. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!