Ti nem unjátok már a Facebook-on ezt a régi fénykép megosztós, kihívásos dolgot?
Figyelt kérdés
2016. jan. 28. 20:48
1/12 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy de, mennyiben lesz neked jobb?
2/12 anonim válasza:
Én még nem hallottam róla, mi ez?
3/12 A kérdező kommentje:
#1 Annyiban, hogy nem érzem magam egyedül.
2016. jan. 28. 21:16
4/12 A kérdező kommentje:
#2 Valaki megoszt magáról 5 napon át napi 1-1 db 15 évnél régebbi fényképet és minden nap kihív valakit, akinek ugyanezt kell megtennie. Már ezzel van tele a hírfolyamom.
2016. jan. 28. 21:18
5/12 anonim válasza:
Én is unom már, szokásos fészbúkos idiótaság. Használd a messenger.com-ot, ha mondjuk csak üzenetváltásra kellene, és akkor nem látod a sok baromságot a hírfolyamban.
6/12 anonim válasza:
Én még egyet sem láttam. :( Mondjuk, ha valaki túl sok képet szokott megosztani, azt le szoktam tiltani, lehet azért? Mindegy, baromságnak hangzik.
8/12 Trevor. válasza:
Nem nézem a facebookom különösebben, közösségi oldalnak a gyakorikérdések nekem sokkal jobban megfelel.
De ha már itt tartunk, ez nagyon adja :D
9/12 anonim válasza:
:D
Elég rendesen megutáltam "Tibi atyát" az utóbbi időben az értelmetlen posztjai miatt, de ez most tényleg ütősre sikerült.
10/12 Lajos54 válasza:
Az egészben (mármint a régebbi képek megosztásában) az a poén, hogy olyan, mint egy piramis-játék. Ha mindenki felkér újabb öt személyt, majd azok is ötöt-ötöt, igen rövid idő alatt nem lesz elég személy a folytatáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!