Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jó ez a router 120 megás UPC...

Tomekk kérdése:

Jó ez a router 120 megás UPC nethez?

Figyelt kérdés
Próbáltam elég sok infót összeszedni, és lehetőleg nem egy vagyont fizetni egy jó routerért. A 10 e ft alatti termékekre vegyesen érkeztek jó és rossz értékelések, talán ez a termék volt ,ami a legkevesebb volt a negatív. Asus RT-N12-D1 Wireless router N300 Mbps Őt rendeltem. Van valakinek tapasztalata vele?

2016. jan. 21. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, amíg a upc ipari hulladék szintű modemeket ad
2016. jan. 21. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Az említett asus csak 100Megás lan/wan portal rendelkezik. A 120-as upc-hez mindenképp gigabit lan/wan portal rendelkező routert kell venned. Pl ezt: [link]
2016. jan. 21. 17:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gyors le is mondtam telefonon kersztül a rendelést és sajnos most már csak holnap, mert előre utaltam, megrendelem az általad írt terméket.
2016. jan. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!