Mit tudtok a 10forintert.hu oldalról?
Gyerekek, ott van nekünk a jó magyar Vatera. Am én is regeltem erre az oldalra, de vhogy még nem találkoztam nyertessel de jó lenne ha egyszer nyernék én is, s az automaták ellen nincs esély, eleve minek vannak automaták? A licitnek nem az a lényege, h te döntesz, hogy mikor mit mondasz?
Svindlerek mondták: Ami túl szép, hogy igaz legyen az nem az!
Én komolyan nem értem a magyarok 90%-át azért mert van egy ilyen oldal ahol én 2 éve rendszeresen licitálok és NYEREK ők meg "jaj biztos átverés jaj istenem végre van egy oldal ahol lehet olcsón kapni dolgokat :((((("..! 1 hete nyertem legutóbb egy Apple laptopot ami boltba 360ezer én 82 ezerért nyertem meg (okoskodók kedvéért a 82ezerbe benne vannak a BID pontok értéke)Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek aki csak egy kicsit is konyít ehez és van egy alap kezdőtőkéje amit tud ebbe fektetni ! Nekem volt olyan hónapom hogy nyert tárgyak összegéből majdnem egy teljes fizetést kitudtam hozni !
Üdv Egy Jóakaró
Én komolyan nem értem a magyarok 90%-át azért mert van egy ilyen oldal ahol én 2 éve rendszeresen licitálok és NYEREK ők meg "jaj biztos átverés jaj istenem végre van egy oldal ahol lehet olcsón kapni dolgokat :((((("..! 1 hete nyertem legutóbb egy Apple laptopot ami boltba 360ezer én 82 ezerért nyertem meg (okoskodók kedvéért a 82ezerbe benne vannak a BID pontok értéke)Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek aki csak egy kicsit is konyít ehez és van egy alap kezdőtőkéje amit tud ebbe fektetni ! Nekem volt olyan hónapom hogy nyert tárgyak összegéből majdnem egy teljes fizetést kitudtam hozni !
Üdv Egy Jóakaró
ÉN nyertem ott!! Poton pénzért egy parfümöt, de mivel nem volt bankszámlám, nem tudtam kifizetni!!
Ha utána számoltok láthatjátok, hogy kinek és miért éri meg.
A BID-ek árából jön be nekik rendesen, ha valaki szerencsés tényleg megkapja olcsón a terméket!!
Hasonló oldal: legolcsobban.com [link]
Itt is BID-eket kell venni 10.000ft 2000bid vagyis 5ft/bid
látszik, hogy hol tart 1-1 aukció, illetve, hogy korábban mi mennyiért kelt el. Az árak, azok a bidegből jönnek össze, vagyis a valós árat meg kell szorozni öttel.
Ha egy telefon 8.000ftért kelt el, akkor annak a valódi értéke 40.000ft. tegyük fel, hogy csak két ember licitált. Az egyiknek 20.000ftért lett egy telefonja pontosabban még ki kell fizetnie a BIDek forintosított darabszámát, vagyis 20.000+8.000ft, a másik ember 20.000ft-ot vesztett.
Leegyszerűsítve, a példánknál maradva:
1 telefon végső összege 8.000BID
2 licitáló:4.000+4.000BID
forintosítva 20.000+20.000ft
Nyertes 20.000ft a már előre kifizetett BID-ek, re +8.000ft a termék végösszege
A Vesztes 4.000bidet, azaz 20.000ft-ot vesztett
Az oldal üzemeltetői a telefonra 48.000ft-ot kaptak.
Ez egy 100.000ft-os telefonnál nem értem hogy éri meg nekik...
Ha az üzemeltető robotot használnak és a robot nyer, akkor az üzemeltető nyert 20.000ft-ot. Persze ez már bűncselekménynek minősül. Szóval én is örülnék, ha egy kis infót kapnék arról, hogy hogyan is működik ez pontosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!