Mit lehetne csinálni a T-mobile-os nettel?
Figyelt kérdés
Barátnőmék most vettek ilyen T-mobile-os Sticket (asztali géphez) és azt írja ki hogy az eszköz nem található. Ez mitől lehet? Elvitte máshoz ott meg működött. A géppel lenne baj, újra kellene telepíteni?
Kérlek, aki ért ehhez az segítsen már, hogy mit lehetne tenni, hogy az eszköz látható legyen. Előre is köszönöm!
2010. márc. 27. 18:53
1/7 anonim válasza:
Asztalihoz vettétek?
Az szívás mert a kábeles sokkal jobb,olcsóbb,gyorsabb mint a mobilnet.
Egyébként próbáld meg másik usb-be beledugni.
2/7 A kérdező kommentje:
asztalihoz, nem én vettem bnőmék. próbálta másikba is dugni, de semmi :(
2010. márc. 28. 13:24
3/7 anonim válasza:
Ugyan nem T-COM-s, de mobilnetes vagyok én is. Először is, nem ismeri fel az eszközt a Windows? A Tálca jobb sarkában meg kellene jelennie az Eszközkezelő ikonjának, aztán kis ablakok és végül "az USB eszköz telepítve van és használatra kész", végül feldobja a szoftver ablakát. Milyen ennek az asztali gépnek az operációs rendszere? XP-nél korábbihoz nem használható. Milyen a tűzfala? Lehet, hogy engedélyeztetni kellene. Vagy rossz az USB port, esetleg elavult az illesztőprogram. Sok oka lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
xp, az eszközkezelőnél meg van egy felkiáltójel. a tűzfal ki lett kapcsolva, azt mondták a tudakozóba
2010. márc. 28. 18:28
5/7 anonim válasza:
Nekem is ezt a marhaságot mondta a Vodafone két éve (kapcsoljam ki a tűzfalat a gépemen, védi a szolgáltatóé). Ahogy azt Móricka elképzeli! Bejött a trójai és a férgek, pedig volt NOD32 a gépemen. Igenis kell tűzfal, de nem a Windows-é. A mobilnetek közvetlenül kapcsolódnak a netre, nincs proxy, TCP-n keresztül könnyen támadhatóak. Jelenleg is Vodás sticket használok, ESET Smart Securityval (személyi tűzfal, virus- és kémprogram irtó egyben).
6/7 anonim válasza:
Az Eszközkezelőnél a felkiáltójel: letiltotta a Windows. Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok/Speciális/Hálózati azonosítás/Hardver/Eszközkezelő. A portoknál látja a Windows az eszközt? Ha nem, akkor le kellene futtattni a Windows Hibakeresőjét. Meg kell nézni a Vezérlőpultban a következőket is: Telefon és modem beállításai. Ha nem megy, akkor a szervízben biztosan tudnak segíteni, így nehéz.
7/7 anonim válasza:
Smart security helyett --->KIS,NIS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!