Mi a különbség a hájdolás és a letiltás között a facebookon?
Nem vagyok hülye. Tudok angolul. Nem véletlenül a számítástechnika témakörben szerepel a kérdésem. Helyesen írni is tudok. Létezik a hájdolás szó, mint idegen nyelvből magyarosított kifejezést. (Pl. mint a lájkolás)
A kérdés arra vonatkozott, hogy ha a facebookon arra kattintok, hogy hide, vagyis hogy elrejtem egy bizonyos ismerős tevékenységét, az mennyiben különbözik attól, ha letiltom?
A kioktatásnak nem veszem hasznát, ha erre tudsz érdemben válaszolni, csak akkor kommentelj.
Köszi.
Már csak egy kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan program, amivel teljesen elrejthetem magam valaki elől. Mármint nemcsak facebookon, hanem ha bármilyen fórumon bejelentkezik/regisztrál valaki azzal az IP címmel, engem nem láthat.
Nem alkalmazni szeretném ezt, hanem egy színházi előadásban megemlítünk ilyen dolgokat és nem akarom, hogy totál tévúton járjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!