Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a különbség az MSN-en a...

Mi a különbség az MSN-en a letiltás és törlés között?

Figyelt kérdés

Van egy pár ismerősöm akikkel már nem beszélek, tiltsam le vagy töröljem őket?

Mindegyik esetben értesülnek arról, hogy letiltottam vagy letöröltem őket?

2010. dec. 10. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Hali!

Ha letörölsz valakit, akkor neked nem lesz ott a partnerlistádon, de viszont tud neked írni, ha viszont letiltod, akkor ott marad a partnerlistádon, de nem fogja látni, hogyha te fent vagy msn-en.

2010. dec. 10. 21:31
 2/5 anonim válasza:

Hello!

Igen valahogy így van, csak ha letiltod akkor eggyáltalán nem tud neked írni(kivétel csoportba). Mert ha valaki nincs fent akkor is tudsz neki írni csak akkor kapja meg ha belép.

És ha letiltassz valakit akkor akármikor fel tudod oldani, de ha törlöd akkor újra fel kellessz venned.

2010. dec. 10. 21:59
 3/5 anonim válasza:
És én úgy tudom hogy ha kitörlöd akkor neki se leszel a barátlistáján és ő is látni fogja hogy törölted.
2010. dec. 10. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:

én azt is hallottam hogy van olyan program ami kijelzi ha letiltottak

ez igaz?

2010. dec. 10. 22:30
 5/5 anonim válasza:

ha letiltod akk azt észreveszi, mert ha rádkattint akk ahova írni kellen ott szürke és nem tud belekattintani

és szerintem nem kell se kitörölni őket, se letiltani. egyszerűen csinálsz egy új csoportot, oda rakod őket és elrejted.

2010. dec. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!