Miért lassú a torrentem?
Ellenőrizd, hogy a port, amit használsz, az nyitott e. Bár felteszem, ha nem szokott zöld pipa lenni, akkor nem az.
Probléma szerintem: A router-en nincs beállítva szabad port, menj rá a routerre (általába 192.168.2.1 vagy 192.168.2.2 vagy hasonló, a router papírján biztos rajta van, keresd meg a port forwarding-ot, majd nyiss neki egy portot
Google->torrent router port<-itt bővebb információt találsz
Esetleg ha van tűzfalad, akkor az is korlátozhatja, kapcsold ki (a routeren van tűzfal) vagy add meg kivételnek a torrentet.
Attól is függ, hogy mit töltessz.
pl. egy 2gigás játék nyilván lassabban jön, mint egy 450megás photoshop, vagy vmi
Itt válaszd ki a routeredet, és megmondja az alapértelmezettet:
tüzfal
kapcsolj ki minden tűzfalat.a windowsost és a szoftverest is.
hidd el nem lesz semmi bajod.ugyse a tüzfal véd a virustól hanem a rezidens vírusírtó.
portforwardnal pedig csinalj port range forwardot inkább.
az jobb.ugyanaz csak a range forwardnál írd be a portot.
ilyen modon:
kétszer vidd be.külön a tcp-t és külön az udp-t.
de mindkettőhöz ugyanazt a portszámot.és a start,end nél is ugyanaz legyen.tehát mind a négy helyen ugyanaz a port szám legyen.
Mennyi ember és mindegyik ugrál!
Talán az eszetekbe jutott hogy a torrentel van a baj??
Amikor keresel egy torrentet akkor nézd hogy a seed mindig nagyobb legyen mint a leech a seed min legyen 10 a leech 2,3 de amiben többen vannak az se gond nekem is így töltött mert aki tölti nekem lassú a nete és így nekem is lassan jön
remélem segítettem
ha túl sok torrent fut egyszerre a kliensben az is okozhat problémát.
Nekem egyszerre kb 400 torrent volt megosztva és amikor letölteni akartam elkezdett pörögni maximumon, persze a feltöltést levettem a legkisebbre, pár másodperc múlva pedig belassult 1-2 kb/secre vagy 0. Kipróbáltam, hogy csak 20-30 torrent van betöltve a kliensbe a többit töröltem és máris maximumon pörgött a letöltés egészen a végéig.
hozzáteszem nem elég a lestoppolni a letöltésen kívüli torrenteket, törölni kell a kliensből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!