Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen jól működő és eladó...

Természetes egészség kérdése:

Milyen jól működő és eladó internetes oldalakat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy internetes oldalt. Eladó online filmes oldalt vagy bármit amin már sok regisztrált tag van és egy eddig egy jól működő oldal volt. Az illető már nem tud vele foglalkozni és eladná. Ilyet keresek. Kérnék egy táblázatot a napi pénzbevételről és hogy mennyit kell az oldalba invesztálni havonta?

2016. jan. 11. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
komoly milliárdos jogdíjakról beszélsz.. biztos hogy van annyid hogy egyfolytában vedd meg a filmeket és feltöltsd? mármint szerintem akkor nem itt kérdeznél
2016. jan. 11. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem milliárdos jogdíjjakról beszélek. Nem a Facebook-ot akarom megvenni.:D

Csak egy sima eladó oldalt keresek.

Egyik ismerősöm pár száz ezerért vett egy oldalt. Ott már volt egy jól megszokott társaság, így nem kellett vesződni tagok "összegyűjtésével".

Filmeket nem kell egyfolytában venni és feltölteni, ha magad töltöd le és tárhelyekre konvertálás után feltöltöd. Csináltam már ilyet,

nem áll tőlem távol, tudom hogy működik és igaz, hogy egyfolytában naprakésznek kell lenni főleg sorozatok terén.

De nem kifejezetten online oldalakra gondolok.

Van egy oldal, ahol össze vannak gyűjtve eladó oldalak. Ott 30.000ft-tól több 100.000ft-ig vannak eladások.

Csak ami olcsó az nem befutott, így halott dolog, ami meg jó lenne annak igen borsos ára van.

Köztes megoldást keresek.

Megköszönném ha lenne ötleted.

2016. jan. 12. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Tehát azt kéred tőlünk, hogy helyetted mi keresgéljünk neked olyan weboldalakat, amikkel a legkisebb befektetés mellett a legnagyobb hasznot tudod termelni. Mindezt természetesen a saját szabadidőnket feláldozva, teljesen ingyen tegyük.

Hadd gondolkozzam...

Egy nagy ló****t!!!

2016. jan. 12. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
és ezt te legálisnak érzed?
2016. jan. 12. 16:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Az olyan alacsony rendű és még alacsonyabb intelligenciájú emberektől, mint például te nem is vártam értelmes hozzászólást.

Másik szomorú tény, hogy bár nem tudom hány éves vagy -de nem is érdekel- még a kérdést sem értetted meg.

De a hozzászólásaid alapján nem is csodálkozom. :( ÉS az olyanoknak mint te -akik még egy egyszerű kérdést sem tudnak értelmezni-,

kizártnak tartom, hogy bármit is értene egy oldal működtetéséhez és fenntartásához.

"ezt te legálisnak érzed"

Nem is tudom.

Te a film, zene, játék, stb letöltéseidet legálisnak érzed? :D

Több időt nem fecsérlek a továbbiakban az ez előtti hozzászólásokra, főleg azoknak a tagoknak nem aki még a nevüket sem tudják felfedni.

Erről ennyit. :)

Leírom -de csak azok kedvéért akik megfelelő EMBERI! ésszel rendelkeznek és segítő szándékúak, hogy olyan internetes oldalak

adminját keresem, akik az oldalunkat kívánják eladni.

2016. jan. 13. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:

"Az olyan alacsony rendű és még alacsonyabb intelligenciájú emberektől, mint például te nem is vártam értelmes hozzászólást."

Másokat távkiértékelni és őket gyalázni bezzeg a magasabb rendű intelligencia fokmérője.

"Másik szomorú tény, hogy bár nem tudom hány éves vagy -de nem is érdekel- még a kérdést sem értetted meg."

Ha azt akarod, hogy megértsék a kérdésed, tedd fel úgy, hogy rajtad kívül más is megértse. Gondolom, az sem tűnt fel, hogy több ember válaszolt.

"De a hozzászólásaid alapján nem is csodálkozom. :( ÉS az olyanoknak mint te -akik még egy egyszerű kérdést sem tudnak értelmezni-,

kizártnak tartom, hogy bármit is értene egy oldal működtetéséhez és fenntartásához."

A kérdésedből ítélve te sem értesz hozzá, ráadásul az, hogy a gyakorikerdesek.hu-n "hirdeted meg", nem igazán profi módszer.

"Te a film, zene, játék, stb letöltéseidet legálisnak érzed? :D"

Tutira, mert egyetlen illegális letöltésem sem volt SOHA. A lemezes időkben megvettem a boltban, manapság meg Netflix, Spotify, Steam és társaik a beszerzőhelyeim.

"Több időt nem fecsérlek a továbbiakban az ez előtti hozzászólásokra, főleg azoknak a tagoknak nem aki még a nevüket sem tudják felfedni.

Erről ennyit. :)"

Mert neked a személyi igazolványodban "Természetes egészség" szerepel? Egy idétlen nicknév mennyivel jobb, mint a valódi? Az interneten senkiről nem tudhatod, hogy az-e a valódi neve, férfi, nő, öreg, fiatal, vagy éppen delfin. Mi köze a neveknek a mögötte levő emberhez? Semmi. Az, hogy egy állítólag felnőtt, intelligens üzletember smiley-kat használ, annál inkább árulkodó.

"Leírom -de csak azok kedvéért akik megfelelő EMBERI! ésszel rendelkeznek és segítő szándékúak, hogy olyan internetes oldalak

adminját keresem, akik az oldalunkat kívánják eladni."

És ha nem az admin a tulajdonos, hanem egy igazgató, vagy egy Kft? Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a témáról, csak osztod az észt. Akik az "oldaluNkat" akarják eladni, valószínűleg nem a gyakorikerdesek.hu-n keresik a legamatőrebb olcsójánost, hanem az idevágó szakmai fórumokon, vagy közvetítő cégeknél.

2016. jan. 13. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:
a letöltés nem illegális O.o amíg nem osztod meg addig semmi illegálist nem csinálsz (ami ugyebár p2p-nél lehetetlen de nem ez a lényeg).. egyébként igen a steames letöltéseim legálisak filmeket pedig nem nézek :D szomorú hogy vannak olyan emberek akik mindenkinél jobbnak érzik magukat aztán légből kapott érvekkel dobálóznak aminek semmi alapja és semmi értelme nincs..
2016. jan. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!