Újratelepítettem az operációs rendszert, azóta nincs internet! (? )
Figyelt kérdés
Nem olyan régen újratelepítettem az operációs rendszert, és azóta egyáltalán nincs hálózati összeköttetés. A modemet - T-home-s vacak - egyáltalán nem érzékeli. BIOS-on belül se. Integrált perifériáról esik szó. Nem mai gép, ehhez hasonlót még sohasem produkált. Nem formáztam a meghajtókat, s feltelepítettem mindent, ami a NAGY lemezen van - elnézést a konyhai kifejezésért.
Szerintetek mi lehet a probléma? Esetleg, illesztő programot külön kellene leszedni?
Az a probléma, hogy az everest sem ír semmit a hardverről, csak annyit, hogy hálózati kártya. Semmit bővebben.
Kicsit ki vagyok. Valaki tudna segíteni?
2016. jan. 11. 08:47
1/5 A kérdező kommentje:
Négy éves jószág, azért jegyeztem meg, hogy nem ma lett először újranyomva az op rendszer.
2016. jan. 11. 08:49
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg a LAN drivert hiányolja, de a hálókártya pontos típusa nélkül ezt nem lesz könnyű pótolni.
3/5 A kérdező kommentje:
Alaplap neve talán segíteni fog, megpróbálom azzal kideríteni.
2016. jan. 11. 09:32
4/5 anonim válasza:
Próbáltad az internet explorerben a javaslat probléma megoldására linket?
5/5 anonim válasza:
Én ilyen esetekben szoktam használni a Driver Pack Solution-t, az internetkapcsolat nélkül keresi meg a megfelelő drivereket (a mérete is ennek megfelelő, kb. 8 GB). Aztán ha működik, már lehet keresgélni frissebb driver kiadásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!