Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sokszor hallottam, hogy a...

Sokszor hallottam, hogy a facebook használata ingyenes, ez mennyire fedi a valóságot? Én nem olyan rég óta vagyok Vodafonos, bár lehet ennek semmi köze a szolgáltatóhoz.

Figyelt kérdés
Volt arra példa,hogyteljesen ki fogyott az egyenlegem,és találtam egyfajta gyors feltöltést,ahol már 300 Ft.-ért tudok vásárolni Pl. heti egy Mb internetet...csak egy a gond ez hamar el fogy. A pénz pedíg amit a mobilomra feltöltök kb.2 nap alatt lemegy. Pedíg nem használok semmi egyéb szolgáltatást.

2016. jan. 11. 03:14
 1/8 anonim válasza:
100%
a facebook használata ingyenes. Az interneté viszont nem. Azért fizetsz.
2016. jan. 11. 04:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de mast nem is hasznalok. Mègis le megy a pènz. Az hogy lehetsèges?
2016. jan. 11. 04:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Az árúházakban is ingyen kapsz modern TV-t, csak a csomagolásért kell fizetni.

Doboz nélkül viszont nyista TV!

2016. jan. 11. 05:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Az internetért fizetsz ne a FB használatáért.
2016. jan. 11. 06:03
 5/8 anonim ***** válasza:
facebook ingyenes, nekem ha lefogy a mobil netem, akkor ugyan ugy tudok facezni csak nem jelenek meg a képek
2016. jan. 11. 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:

"mast nem is hasznalok"

A telefonod sem?

Nem tölt le egy frissítést sem, nem jelentkezik be sehova?

Másrészt: a frászbúk ingyenes - de ami rajta van, az már nem! A böngésződ pedig nyilván úgy van beállítva, hogy kérdés nélkül már tölti is le neked.

2016. jan. 11. 09:34
 7/8 anonim válasza:
Ha a facebookon megnyitsz egy linket, ami külső oldalra mutat, vagy youtube videót ágyaz be valaki egy posztba, nem facebookosat, akkor az minden internet forgalomnak számít, mert nem a facebook szerveréről megy.
2016. máj. 1. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:

A kenyér is ingyen van a boltban.

Nem kell fizetni, amikor a kosárba/kocsiba teszed.

Csak a blokkért kell fizetned a pénztárnál.

2016. máj. 2. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!