Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok erről a...

Miért nem tudok erről a fórumról/oldalról letölteni? (angol tudás előny, mert nem értem. ) Részl. Lenn

Figyelt kérdés

Ezt írja:

vBulletin Message

XY, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Előre is köszi,aki megfejtené nekem..sokat számitana :)

2010. márc. 26. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Konkrétan nem írja, hogy mi miatt, nagyjából ezt írja:

Nincs meg a jogod, hogy erre az oldalra lépj, ezt a következők okozhatják:

Az felhasználód nem rendelkezik a jogokkal, hogy ide lépjen.

Vagy az adminisztrátorok letiltották a felhasználóneved, vagy még nem aktiváltad (szerintem ez az utolsó, az e-mailedre gondolom küldtek levelet)

2010. márc. 26. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!