Használhatok wifit kód úgy hogy jel van de internet nincsen (többi lent)?
Figyelt kérdés
tehát van egy wifi itthon már 2 éve ezt kértem hogy legyen aztán karácsonyra megkaptam és még karácsony este megkérdeztem az unokatesómat hogy segít-e megcsinálni és a nevelő apukám aki vedte és utáljuk egymást egyből oda szólt hogy nem a tesód hanem a fiam fogja majd megcsinálni ... hát ezek után el is ment a kedvem a wifitől mert tudtam hogy miért akarja hogy ő csinálja meg és tudom már miért vedt nekem wifit végre... azért mert én idáig kábelről neteztem a laptopommal így ő addig asztali gépem nem tudott netezni most rájött hogy egyszerűbb lenne már neki használni a netet ha végre lenne wifi amit idáig nem engedett most megvan csinálva a wifi hétköznap 9-ig és hétvégente éjfélig megy aztán a jel marad de az internet eltünik.. tehát itthon megvan hozzá minden valahogyan én ezt áttudnám szerkezteni? az asztali gépére feltudok menni megtudom nézni mi az ip-cím de wifit még soha nem állítottam be így nem annyira értek hozzá 17/F valamennyi programozássban is van tudásom tehát nem hiszem hogy elvagyok maradva csak még nem volt wifi a kezemben...2016. jan. 9. 00:44
1/3 A kérdező kommentje:
ha segít az valamit akkor van pendriven kali linuxom ha azzal lehet valamit kezdeni
2016. jan. 9. 00:47
2/3 anonim válasza:
Semmi ilyen nem kell. Ha gondolod privátba segíthetek.
Olyan kérdésem van biztos a wifin van tiltva a net? Azaz nem lehet, hogy a számítógépedre lett álltva valami korlátozás? Mert az sokkal egyszerűbb. Ezt jó lenne megtudni. Bár egyszerű. Ha elmegy a net és este 9 után lépj be a linuxal ha ott se lesz net akkor valóban a wifin van korlátozva. Innentől megpróbálok privátban segíteni.
3/3 anonim válasza:
Illetve nevelőapád gépén is korlátozva van? Azaz neki is elmegy a net 9 után hétvégén éjfél után? Ha nem akkor neked valami mac cím szűrés van csak át kell írni. Ha az se akkor továbbra is azt mondom privátban egyszerűbb lelevelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!