Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnám megoldani azt,...

Hogy tudnám megoldani azt, hogy nálam is legyen wifi?

Figyelt kérdés
Egyik szobában van a modem és a router. Az én szobám egy másik lakrészben van,a netet ugy oldottam meg. hogy a router-be dugtam egy utp kábelt és elvezettem a szobámba. Vagyis kábelről van netem. Hogy tudnám megoldani azt, hogy nálam is wifi legyen?

2016. jan. 8. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a wifi jel nem megy el odáig, akkor a legegyszerűbb ha veszel egy wifi-s routert, és rákötöd a kábelre.
2016. jan. 8. 22:13
 2/4 A kérdező kommentje:
veszek egy wifis routert és beledugom az netkábelt amiről most megy a netem?! És így sugározni fogja a wifit?
2016. jan. 8. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. jan. 8. 22:59
 4/4 Vortrex ***** válasza:
Igen, csak arra kell figyelni, hogy az új routerbe ne a kék, hanem valamelyik sárga utp aljzatba dugd a kábelt. Az új routert meg kábellel rá is kötheted a gépedre és ott is lesz net
2016. jan. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!