Mi értelme van magyarországon a netflixnek?
Figyelt kérdés
Nincsenek magyar filmek sem sorozatok akkor mi értelme volt bevezetni? Lesz egyáltalán valaha is magyar nyelv rajta?2016. jan. 8. 16:31
1/10 anonim válasza:
Nagyon sokan néznek eredeti nyelven dolgokat.
2/10 anonim válasza:
Nem is kell sorozatokat/filmeket szinkronizálni, csak legyen hozzá igényes angol/magyar felirat.
3/10 anonim válasza:
Évek óta nem nézek magyarul semmilyen filmet/sorozatot, nem érdekel a szinkron.
Ezzel nem vagyok egyedül, veszteséges biztosan nem lesz a bővítés.
4/10 anonim válasza:
Kérdéses hogy lesz e valaha szinkronizált tartalom, én nem tartom kizártnak, hogy nem.
5/10 anonim válasza:
Magyar felirat biztos lesz, vásárolt tartalmakhoz elvileg szinkron is, de erre még valószínűleg várni kell pár hónapot.
6/10 anonim válasza:
Az, hogy nincs szinkron, nem baj, legalább ezzel elkezdődik valami és az átlagember is elkezd majd angolul tanulni.
A gond inkább azzal van, hogy jelenleg nagyon kevés tartalom érhető el.
Egy fórum alapján felírat sem nagyon várható, nem hogy szinkron
7/10 A kérdező kommentje:
a szinkront én se bánnám de felirat az jól jönne, remélem lesz valamikor
2016. jan. 8. 20:23
8/10 anonim válasza:
Egyet értek az előzőekkel. Én is kivágtam a tv-t itthonról és évek óta csak angolul fogyasztom a tartalmat, feliratnak azonban örülök ha lesz.
10/10 anonim válasza:
Felkerült egy sorozat magyar szinkronnal:
The Divide - Az ítélet ára.
Plusz már pár rajzfilmen is találkoztam szinkronnal.
Felirat egyenlőre nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!