Mi értelme Magyarországon külföldi időjárás szolgáltatók oldalait használni?
ha időjárás kell: idokep koponyeg met
de sokan használják itthonról is a anyg etalon accuweather wearther com forecast com oldalakat.
az biztos hogy pl. az accuweather egymaga nagyobb mint az összes hazai oldal együtt.
de jobb is? főleg a hazai időjárás terén?
Szerintem tök mindegy.
A magyar oldalak is külföldi oldalak, meteorológiai "izék" adatait használják.
Nem olyan rég emiatt akartak bevezetni valamilyen adót azt hiszem... (A hírportáloknak, újságoknak kellett volna fizetniük az OMSZ-nek az időjárási adatokért. Ugyanis a külföldi meteorológiai adatokért ők is fizetnek, vagyis a magyar állam szerintem.)
NEM igaz.
az idokép pl saját met system rendszerrel rendelkezik, koponyeg szintén
itthon üzemelő saját adatokkal dolgoznak
magyar oldalak is külföldi oldalak, meteorológiai "izék" adatait használják
Ezt alá is tudod bizonyítékokkal támasztani?
Mert én ezt találtam:
"A honlapon szereplő adatok az Időkép.hu, az Országos Vízjelző Szolgálat, a Magyar Intertoll Zrt., a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, valamint a National Oceanic and Atmospheric Administration szerzői jogi védelme alá esnek."
Az utolsó szervezet a legfontosabb szerintem...
igen, bizonyítékokkal tudom.
ld
A honlapon szereplő adatok az Időkép.hu,
ennyi!
de ha veszel egy ilyet (jó "olcsóak")
akkor magad is idokep / koponyeg adatszolgáltatási pont lehetsz és már a te adataid is benne lesznek a honlapon levőekben
"igen, bizonyítékokkal tudom.
ld
A honlapon szereplő adatok az Időkép.hu,
ennyi! "
Olvasd már végig azt a rohadt mondatot, ha már bemásoltam ide is! Egy felsorolás első tagjánál leragadsz! Ha csak saját adatokat használnának nem lenne több szervezet felsorolva! De fel van, ezért nem minden a sajátjuk!
nem, nem minden a sajátjuk. mondjuk a határon túli folyó és állóvizek hőmérséklete pl nem
pl a határon túli szmogértékek pl nem
de a lényeg, a hazai időjárás és csapadék az igen
De fel van, ezért nem minden a sajátjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!