Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van 1 tp-link 840N routerem,...

Elex30 kérdése:

Van 1 tp-link 840N routerem, ami eddig jól működött! Többször újraindítottam, de vmiért nem jó! Még odáig sem jutok el, hogy megnyissa a 192.168. 0.1 /.1.1-t . Vkinek vmi megoldása? (már a modemet is újraindítottam, megcsináltam amit lehetett)

Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Reset?
2016. jan. 5. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Először szerintem is reseteld le! Aztán probáld meg [link] [link] ip-t, vagy a http://tplink
2016. jan. 5. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Az utlsó linket elírtam! Még ezt probáld meg! [link]
2016. jan. 5. 17:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez már mind megvolt! És még sem jön össze! Azt írja ki , hogy nem azonosított hálózat!
2016. jan. 5. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó akkor vidd vissza sajnos a mostani tplinkek nagyon gagyik lettek, nem véletlenül nem adnak rá 5 év garanciát.
2016. jan. 5. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:
óbáld meg még ezt is! Nekünk is valami TP-Link van és annak ez! 192.168.1.254
2016. jan. 5. 18:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire rossz lett, hogy 2 hét alatt elromlik?
2016. jan. 5. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Meglehet, hogy a rosszak közül egy mégrosszabbat fogtál ki ami 2 alatt dobta fel a talpát. Szoftver frissítés pedig kizárva, mivel el sem éred a menüjét. Egyébként TP-LINKet a múltja, és az ára miatt ajánlják sokan. De nem tudják, hogy az 5év garancia helyett már csak 2 év jár rá, valamint ezzel egyidőben lett a terméktámogatásuk is egyenlő a 0-val. A TP-LINK helyett dlink,linksys,vagy asus routert ajánlok.
2016. jan. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!