Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik még ADSL internet?

Létezik még ADSL internet?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami "fapados" előfizetést, és ilyenünk volt régen otthon, vonalas telefonon ment és emlékeim szerint nem volt drága. Létezik még ez a típusú előfizetés?
2016. jan. 3. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de nem mindenhol. Szerencsére egyre kevesebb helyen, mert nagyon nem korszerű technológia. A kábelnet nem sokkal drágább és sokkal többre képes.
2016. jan. 3. 18:00
 2/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Tévedsz, mert lassú és drága is. A diginél már gigás csomagot kapsz 4000 -ért én meg egy sz@ros kis 10 megás ADSL netért fizetek 5600 Ft -ot a tré-homenál, mert nincs tőlük más szolgáltatásom.

De sajnos sok helyen még mindig nincs más, lásd falvak és kisebb városok. Mobilnet van ugyan 4G is, de semmi értelme nincs annak az óriási sebességnek, ha forgalom korlátolt és drága.

2016. jan. 3. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor szerintem felejtős. Még annyit, ha valaki leírná (csak mert érdekel technikailag) milyen telefonvonalon működik ez? Mert úgy tudtam hogy analógon azt meg a Telekom már nem köt be és a meglévőket is lekapcsolják valamikor az idén.

Köszi

2016. jan. 3. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Telekom fokozatosan fejleszt optikára, vagy ahol az nem éri meg, ott VDSL-re.

Utóbbi is sokkal jobb mint az ADSL. Akár 100+ Mbit is kiadható rajta ( a DSLAM távolságától függ ).

Viszont VDSL-en valóban nem megy az analóg telefon. Ott VoIP van.

2016. jan. 3. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos még létezik. 2,5/0,5, csak hogy jó legyen nekem!

Ha olcsó netet akarsz, akkor nézd meg, hogy milyen szolgáltatók érhetőek el nálatok és rendeld meg a legolcsóbb csomagot, amit csak találsz.

G.

2016. jan. 3. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!