Google drive-nak van megosztási korlátja?
Feltettem a google drive-ra egy mappába kb 1000 file-t. Szeretném megosztani, de akármit csinálok nem látnak csak 500-at. Már próbáltam törölni és újra tölteni, de továbbra is csak 500-at tudok megosztani. Fontos lenne, hogy egy mappában maradjanak. Az egész kb 2,5 GB.
Én csináltam valamit rosszul? Tegyem két mappába?
Tömörítsd be egy tömörötőprogrammal, így csak 1 file lesz.
Tömörítéskor jelöld be, hogy csak tárolni akarod, mert különben megpróbálja becsomagolni és ez lasső volna
Ha beírod, hogy google drive file share limit 500 akkor több tucatnyi találat lesz, tehát szokás szerint nem igaz, hogy nem találsz semmit.
"Fontos lenne, hogy egy mappában maradjanak"
A célszemélyek nem képesek több mappát megnyitni?
Bocsánat, szánom-bánom bűnöm, hogy nem tudok jól angolul és nem vagyok számítógépes guru :((
Gondoltam valaki már belefutott a problémába és tud segíteni. Akikkel megosztanám szintén "civilek" és mivel a gépemen is egy mappában vannak, könnyebb lenne karbantartani. Egyszer már megpróbáltuk, de rosszul sült el.Ha már rászánok időt , pénzt, energiát szeretném jól csinálni.
Egyébként köszönöm a segítséged megyek és próbálkozom angolul.
Szia!
Egy megoldást ismerek erre:
Ne linken keresztül küld hanem konkrét email címekre oszd meg.
Ekkor kapnak egy linket az email-jükre, erre kattintva ismételten csak 500 file-t fognak látni.
De itt jön a trükk: menjenek arra a Drive-ban, hogy "Velem megosztva". Ott lesz a mappa amit megosztottál, és az összes file-t látni fogják.
Gép, és internet sebességtől függően azért lesz egy kis idő (de max 30-60 másodperc), amíg az összes dokumentum megjelenik nekik, szóval mond nekik, hogy csak türelem :)
Remélem nem nagyon késő már, és még hasznát veszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!