Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google drive-nak van megosztás...

Google drive-nak van megosztási korlátja?

Figyelt kérdés

Feltettem a google drive-ra egy mappába kb 1000 file-t. Szeretném megosztani, de akármit csinálok nem látnak csak 500-at. Már próbáltam törölni és újra tölteni, de továbbra is csak 500-at tudok megosztani. Fontos lenne, hogy egy mappában maradjanak. Az egész kb 2,5 GB.

Én csináltam valamit rosszul? Tegyem két mappába?

2016. jan. 3. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Tömörítsd be egy tömörötőprogrammal, így csak 1 file lesz.

Tömörítéskor jelöld be, hogy csak tárolni akarod, mert különben megpróbálja becsomagolni és ez lasső volna

2016. jan. 3. 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ha másképp nem megy megpróbálom. Igazán azt szeretném, ha azok akikkel megosztom kiválaszthatnák ami nekik kell. Próbáltam utána nézni, nem találtam a korlátról semmit, de minden alkalommal 500 file-nál állt meg.
2016. jan. 3. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha beírod, hogy google drive file share limit 500 akkor több tucatnyi találat lesz, tehát szokás szerint nem igaz, hogy nem találsz semmit.

"Fontos lenne, hogy egy mappában maradjanak"

A célszemélyek nem képesek több mappát megnyitni?

2016. jan. 3. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat, szánom-bánom bűnöm, hogy nem tudok jól angolul és nem vagyok számítógépes guru :((

Gondoltam valaki már belefutott a problémába és tud segíteni. Akikkel megosztanám szintén "civilek" és mivel a gépemen is egy mappában vannak, könnyebb lenne karbantartani. Egyszer már megpróbáltuk, de rosszul sült el.Ha már rászánok időt , pénzt, energiát szeretném jól csinálni.

Egyébként köszönöm a segítséged megyek és próbálkozom angolul.

2016. jan. 3. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy megoldást ismerek erre:

Ne linken keresztül küld hanem konkrét email címekre oszd meg.

Ekkor kapnak egy linket az email-jükre, erre kattintva ismételten csak 500 file-t fognak látni.

De itt jön a trükk: menjenek arra a Drive-ban, hogy "Velem megosztva". Ott lesz a mappa amit megosztottál, és az összes file-t látni fogják.

Gép, és internet sebességtől függően azért lesz egy kis idő (de max 30-60 másodperc), amíg az összes dokumentum megjelenik nekik, szóval mond nekik, hogy csak türelem :)

Remélem nem nagyon késő már, és még hasznát veszed :)

2016. jan. 10. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem müködni fog.
2016. jan. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!