Google Drive-on küldtem el valamit egy ismerősömnek. Miért kapok olyan e-mailt ezután, hogy XY hozzáférést kér a fájlhoz?
Figyelt kérdés
Másodszor fordult elő velem, de nem értem, hogy ha a saját Drive-omra teszek fel valamit és küldöm tovább egy adott személynek, akkor erről mások hogy szereznek tudomást? És egyáltalán mit látnak ebből? Eddig nem merültem bele ebbe a dologba, csak néha küldtem így el valamit, ha túl nagy volt a fájlméret ahhoz, hogy egy levél csatolmányaként továbbítsam. Hogy van ez?2015. dec. 9. 21:07
1/2 anonim válasza:
Mert csak elküldted a linket, de nem megosztottad a doksit.
2/2 A kérdező kommentje:
De megosztással csináltam. :/ És beírtam, hogy kivel szeretném megosztani. Azért sem értem, hogy akkor miért kapok olyan e-mailt idegenektől, hogy meg szeretnék tekinteni.
2016. jan. 25. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!