Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valaki elolvasta e az üzenetet a Facebookon?

Figyelt kérdés
Több csajnak írtam üzenetet, de szerintem nem olvasták el, de nem vagyok benne biztos. Körben megjelenik a felhasználó képe vagy pipa akkor elolvasta. De ha üres vagy teli kör karika akkor az csak azt jelenti hogy a saját üzenetemet én olvastam el, mért olvassa el 12-ből csak 1 ember?

2016. jan. 1. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
nem ott kellene csajozni!
2016. jan. 1. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
társkeresőkön 10szer jobban nyomulnak ez jobb mód a neten, csak ha nem kapják meg az üzenetet akkor mind1 :/
2016. jan. 1. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:

az üres karika az azt jelenti, hogy még nem lett elküldve, amikor van már benne pipa, akkor el lett küldve, de még nem jelent meg nála, ha átszineződik a kör, akkor meg is kapta, és ha a profilképe ott van, akkor már meg is nézte.

amúgy az első inkább arra célzott, hogy élőben kéne...annak semmi értelme nincs, ha 20 emberre ráírsz, hogy szia ismerkedünk?

2016. jan. 1. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
jaja, tudom, de most ha odamennék valakihez, lehet hogy csak a 10-diknek nem lenne senkije, így meg gáz lenne, persze azért írnák hogy találkozzak is.
2016. jan. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!