Elolvasta az üzenetemet a facebookon?
hát én úgy tudom, ezt is le lehet ám tiltani h más ne lássa, elolvasta-e ....
de engem is érdekelne pontosan, mert én is látok érdekes dolgokat, és én magam nem tudom, hogy kell beállítani
Nahat ez erdekes elso valaszolo.
Kedves kerdezo, en ugy tudom, hogy ha megjelenik a vegen az a "seen" (latott), akkor azt jelenti elolvasta.
Ha meg nem jelenik meg a vegen, akkor azt jelenti, hogy nem.
Elso valaszolo, epp ezen gondolkoztam en is, hogy vajon letezhet ilyen opcio? Tehat tenyleg van? Mert utana akarok nezni.
En is kabe ugyanebben a helyzetben vagyok. Irtam valakinek es az oldalan lathattam, hogy azota tobbszor volt fent, mert voltak jelek ra. De nekem a levelem meg mindig olvasatlanul jelenik meg, seen nelkul.
Masodik vagyok.
Megneztem facebookon a beallitasokat.
Ugy nez ki, ha valaki nincs fent a masik facebookjan, akkor a level amit kuld az Other-nel jelenik meg. Es azt irja van amikor lehet fizetni a Facebooknak, hogy a leveled atkuldje a Messages-hez.
A masik, hogy az uzeneteknel be lehet allitani, hogy egy bizonyos szemelytol level a Messages-hez menjen vagy az Other-hez. Ugyanott eszrevettem hogy megjelenik a Spam.
Ameg a level nincs megnyitva, nem jelenhet meg elolvasottkent. De ugy vettem eszre lehet kotoztetni, meg spammelni, ha nincs is elolvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!