Ha Facebook-on spamnek jelölök egy beszélgetést, annak mi lesz a következménye?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék az illetőtől több üzenetet kapni, ezért spamnek jelöltem a korábbi beszélgetésünket (tiltani-törölni nem akarom). FB felajánlott egy olyan lehetőséget, hogy válasszam ki, mit kívánok tenni: "beszélgetés törlése, és spamnek jelölés", ezt jelöltem be. Ebből az illető mit fog érzékelni? Ha akar nekem üzenetet küldeni, akkor kap valami értesítést, vagy ugyanúgy el tudja küldeni, csak örökké olvasatlannak fog neki tűnni? Egyáltalán ki lehet védeni ezzel az opcióval a további leveleket, vagy csak azt a konkrét beszélgetést jelölte spamnek, és a továbbiakban ugyanúgy tud írni? Köszönöm előre is a SEGÍTŐKÉSZ válaszokat! Üdv, és BÚÉK mindenkinek!2016. jan. 1. 13:25
1/1 anonim válasza:
sok jelentés esetén, és sokaknak küldi ugyan azt, akkor letiltják a komment lehetőségét, attól függően hányadik alkolm, hányan jelentették... hogy hány napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!