Norbi658441 kérdése:
Mitől van az, hogy random elmegy az internet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen akármikor csak random elmegy az internet.Asztali gépről van szó.Jóbb alsó sarokban kidobja azt a sárga felkiátójeles háromszöget.Először azt hittem,hogy a szolgáltatóval van valami gond,ezután kihúztam a netkábelt,visszaszúrtam és bejött a net kb.2óra mulva viszont megint elment,megismételtem ugyanazt és megint visszajött.Szerintetek az alaplapom romlott el?Csak mert 2 és fél éves alaplap a jótállás már fél éve,hogy lejárt.Esetleg van rá valami mód,vagy másokknál is előfordult ez?Mnden illesztőprogramom a legfrissebb.2015. dec. 31. 19:56
1/3 anonim válasza:
Rengeteg oka van. Pl van router? Az ha már régi vagy nem bírja a netet néha pár óránként összeomolhat. Ha a szolgáltató eszköze szar az is összeomolhat. Vagy a gépeden is lehet valami ami összeomlasztja. Egy friss windows talán segít. Ha az alaplappal is lenne baj kb 2000ft egy ethernet kártya de ez szerintem legvégső eset.
2/3 A kérdező kommentje:
A router az elég komoly,a nettel nincsen baj,mert mikor nemment a telefonon wi-fi-ről keresztül tudtam csatlakozni.És úgy van megoldva,hogy antennáról jön a jel,az megy a routerba,onnan az adja a wi-fi jelet+tovább van húzva netkábelen keresztül a gépbe,szoval valami a számítógép körül lehet.64bites Windows 10-et futtatok,és minden frissítés fel van telepítve.
2015. dec. 31. 21:41
3/3 anonim válasza:
Antennáról megy a jel, tehát mikro vagy műholdas interneted van.
Ez kb. megis magyarázza a dolgot. Ezeknél sajnos előfordul, hogy szakadozik a jel és az, hogy a gépeden egyik pillanatban nem volt a net a telefonodon meg már a másik pillanatban igen akkor az azért van, mert mikor épp a gépednél ültél nem volt, mikor a telefonhoz értél akkor meg már volt jel. Sajnos a mikro vagy műholdas net ilyen, nincs mit tenni.
Esetleg próbálkozz olyan nettel ami stabilabb (Vodafone 4G, vezetékes net), ha van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!