Miért van az, hogy régebben még 1080p-ben is bírtam videókat nézni youtuben, de most már egy 480p-s videóhoz is várnom kell, hogy töltögessen?
Közben átállt a youtube HTML5-re, aminek jóval nagyobb a rendszerigénye, és a hardveres gyorsítás hozzá pedig gyerekcipőben jár.
Keress a böngésződhöz valami kiegészítőt, ami visszakényszeríti flash alapúra, vagy használj régi, nem HTML5-ös böngészőt, pl. az IE valami régi verzióját.
1# Minden gépen ilyen.
5# Valami szar Packard Bell EasyNote TV;
AMD Dual-Core Processor A6-4400M (2x1.33ghz)
4 GB DDR3 Memory
AMD Radeon HD 7670 with 1 GB Dedicated VRAM
450 GB HDD
Itt egy link róla, itt se nagyon fényezik :D
Egyébként nem én ötletem volt, hogy ezt vegyük, amikor kaptam, akkor még semennyire nem értettem a gépekhez, ezért anyám az egyik ismerősétől vette.. az alap ár felett o.O
Nem vírusos a gépe?
Az is lehet hogy a windows update frissít.
Lan-nal vagy Wifi-vel van fenn?
Ha mondjuk a routeretek N szabványú de a régi gép nem támogatja könnyen lehet hogy a router visszavált egy régebbi szabványra (Hogy tudjon csatlakozni a régi gép)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!