Hallott-e már valaki a :Kairos technologies, otthoni pénzkereseti lehetőségről? Kamu, vagy valódi lehetőség?
Szerintem valamit nagyon félreértesz.
Ha valaki megvesz egy platina csomagot 800 000 forintért, akkor egy év alatt ezt a pénzt teljes egészében visszakapja,amennyiben lefuttatja a napi 10 órát, EZEN FELÜL!!!!!! kap még 1 200 000 forintot, tehát 100 000 forint a TISZTA haszon, szerintem ezt rosszul tudtad. Tehát megmarad a 800 000 forintod is meg havi 100 000-et kapsz mellé, így már azért jobban hangzik,ugye?
Szerintem te valamit nagyon félreértettél.
Ha megveszel egy csomagot 800 000 forintért, és bekapcsolod a géped napi 10 órán át, ezt a pénzt visszakapod, PLUSZ 1 200 000 forintot, tehát ez a havi 100 000 forint a TISZTA nyereség, ezért összesen kapsz 2 000 000 forintot.
Mutass nekem olyan lehetőséget, ahol 150 %-os kamatot kapsz a pénzedre!
Így azért másképpen hangzik,ugye?
Sajnos a gondolkodásod eléggé tipikus. Bankot robbantani szeretnél, pedig sokkal nagyobb valószínűséggel bejönne az, kemény munkát beletenni egy ilyen tipusu hálózat építésébe, ami majd kitermeli neked a megfelelő csomag árát.
Mindenki azonnal sok pénzt szeretne, lásd a lottót, de őszintén, mennyi az esélyed erre? Nem logikusabb a másik változat?
Ja neem, nem így gondoltam, hogy egy csapásra jön majd a nagy pénz, hanem egy jó alaposan átforgatott, átgondolt stratégiát akarok kifejleszteni, ami ezer százalékosan működni fog. Csak ugye minden kezdet nehéz, nekem most még anyagi szempontból is, de megfogom találni a kiutat, aztán majd szépen sorjában felépítem amit kell.
Egyébként mindig megfontoltan szoktam dönteni, és legtöbb esetben a kivárást tartom a legkézenfekvőbb stratégiának, persze hacsak nem sürget az idő. Akkor ugyanis nem mindig jönnek be a terveim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!