Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A YouTube miért törölte a...

A YouTube miért törölte a videómat?

Figyelt kérdés

Ezt nem értem... A videó képanyaga teljes mértékben az enyém volt, azzal nem lehetett bajuk. Tulajdonképpen speedpaint volt. A hanganyaggal lehetett problémájuk, dehát mi?! Több ezren, sőt, akár millióan ugyanúgy felhasználnak ismert zenéket, de az ők videóikat persze nem törlik. A leírásban és a videó végén is feltűntettem a zenék címét és előadóikat. Mit tehetek az ellen, hogy ne forduljon elő ilyesmi többé? (Komoly emberek válaszát várom, nem olyasmiket, hogy "Ne tölts fel több videót", "Legyenek némák a videók".)

Előre is köszönöm.

2015. dec. 24. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg feltölteni egy NCS-os zenével. (NCS-NoCopirightSound)
2015. dec. 24. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. :)

Arra gondoltam (elfelejtettem leírni), hogy lehet, hogy elfelejtettem kivenni azt, hogy szeretnék pénzt keresni a videóval. Lehetséges, hogy emiatt történt?

2015. dec. 24. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nem. ez minden esetben egyedi dolog. valamelyik szerző egyáltalán nem engedi meg, hogy felhasználja 3. fél, valahol csak a bevételszerzést nem használhatják, valahol bizonyos országokban nem lejátszható stb.
2015. dec. 25. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Használj CC licences zenéket. Több száz van már. Azokkal nnincs ilyen probléma. De ott meg nagyon nézd meg, hogy azok közül is csak olyat amivel kereshetsz pénzt. Le van írva szépen. Ha erre nem vagy képes inkább ne csinálj videót. Gondolom te is kiakadnál ha valaki a videódból a képet "lenyúlná"...
2016. máj. 24. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!