Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi az esélye annak hogy a...

Mennyi az esélye annak hogy a Youtubeon olyan videómat letiltják amiben jogvédett zene van? Többi lent!

Figyelt kérdés
Hallottam arról hogy csak figyelmeztetnek hogy harmadik féltől származó tartalmat használtam fel és ott el kell fogadni valamit. Mit kell elfogadni és miért? És ha továbbra is olyan zenével töltök fel videókat és elfogadom azt a harmadik féltől származó tartalmat akkor lesz annak valami következménye? Ezzel arra gondolok hogy lerontják a videók minőségét vagy nem tölthetek fel több videókat vagy hasonló!

2015. aug. 24. 02:22
 1/8 anonim ***** válasza:

A dolog úgy működik, hogy a google-nek van egy hatalmas adatbázisa, amibe a kiadók felöltik a cuccaik felismerésére szolgáló adatokat. Amikor egy felhasználó felpakol egy videót, akkor a rendszer teljesen automatizált módon összeveti ezzel az adatbázissal. Ha egyezést talál, akkor megnézi, hogy a kiadó mit állított be. Vagy letiltják a videót, vagy csak korlátozzák, és reklámokat tesznek rá.

Ha a kiadó úgy állította be, hogy teljesen tiltsák le, és pár ilyen videót összegyűjtesz, és a figyelmeztetés ellenére se távolítod el őket, akkor lekapcsolják a fiókodat. A kettő közötti türelmi időben történhet olyan korlátozás, hogy csak adott hosszúságú videót rakhatsz fel.

2015. aug. 24. 02:30
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha felteszem gyorsítok vagy lassítok a zenén egy másodpercet?
2015. aug. 24. 02:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire pontos az algoritmus, meg mennyire van felkészítve ilyen trükkökre. Ha annyira megváltoztatod, hogy ne ismerje fel, akkor átmegy. Hogy ez mennyi módosítást igényel, ember számára felismerhető és élvezhető marad-e, az már más kérdés. Esetleg keress a neten efféle trükköket, vagy kísérletezz.
2015. aug. 24. 02:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Most Sony Vegasban kipróbáltam hogy mekkora a külömbség a két hangsáv között és belenagyítottam teljesen és szerintem van külömbség. Rakok ide egy képet egy linkben majd nyisd meg és meglátod!A felsőn gyorsítottam 1 mp-rt! [link]
2015. aug. 24. 02:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Lassítottam!
2015. aug. 24. 02:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne lassítgasd és gyorítgasd, nagyon nagy eséllyel nem tiltják le a videód, csak nem kereshetsz vele pénzt, és esetleg megjelenik rajta egy-két hirdetés amit a jogtulajdonos rak rá. De a Youtube pont emiatt hozta létre a hangkönyvtárat, ahol rá tudsz keresni a zenére, és leírja hogy milyen módon használhatod azt fel.

Tessék:

https://www.youtube.com/audiolibrary/ad_supported_music

2015. aug. 24. 08:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha innen választok zenét arra csak reklámot raknak?
2015. aug. 24. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem egészen. Ha beírod a zene címét, kiadja a számot, rákattintasz, és kiírja, hogy hol játszható le, vagy ki rakhat rá reklámot. Ugyanitt kiírja azt is ha nem szabad felhasználnod, mert letilthatják a videód miatta.
2015. aug. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!