Rugjamegaló kérdése:
Ncore prémium tagsággal is vissza kell töltenem a letöltött fájlokat?
Figyelt kérdés
Szóval megváltottam a prémium tagságot 2 évre.Most letöltöttem vagy 20 könyvet és ugyanannyi filmet.A hit 'n' run értelmében nekem korlátlan fájlt kezelhetek így.Viszont a kérdésem az,hogy egy hónapig való visszatöltés alól mentesít ez,vagy maga a visszatöltés alól?2015. dec. 24. 02:33
1/6 meszike91 válasza:
Nem mentesít!
Több a megengedett hit n run, de ha kilépsz a keretből, akkor téged is kidobhatnak.
2/6 anonim válasza:
Egy hónap?- 1.0 arányig, vagy 48 órányit összesen 2 héten belül.
3/6 anonim válasza:
Prémium tagsággal a "Hit'n'runolható torrentek száma" résznél "inf" jelenik meg, ami annyit tesz hogy végtelen, tehát nem fogsz büntetést kapni, teljesen mindegy, mennyi torrentet nem töltöttél vissza. Ettől függetlenül illik addig seedelni amíg tudsz, de nem fogsz kapni büntetést, bárhogy teszel.
4/6 anonim válasza:
3-as válaszoló! Ez teljesen biztos?
5/6 A kérdező kommentje:
Végül csak megkérdeztem és ezt írták:"Ha hó végi ellenőrzéskor aktív prémiumod van, akkor korlátlan hnr lehet, és nem kapsz letöltésmegvonást.
Ugye a hnr-ek törlődnek hó végén. Hnr az a seedköteles torrent mely min 14 napos, és még nincs teljesítve. "
Ratio free ismertetőt érdemes még elolvasni...:)
2015. dec. 29. 21:55
6/6 A kérdező kommentje:
Illetve a 3. válaszadónak:Igazad van az inf. felirattal kapcsolatban,és illő módon töltök is vissza ahogy a lehetőségeim engedik :)
2015. dec. 29. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!