Segítség kellene, You tube ról, vagy letöltött film zenéjéből hogy lehet kivágni egy részt csengőhangnak?
Keress a gépeden valamilyen hangrögzítő programot (mivel nem írod, hogy milyen operációs rendszered van, nem tudom, milyen lehet rajta), vagy ha nem találsz, töltsd le és telepítsd az Audacity nevű hangszerkesztőt. A mikrofon ikon melletti legördülő menüben keresd meg a hangkártyád kimenő jelét (nem tudok semmit a gépedről, tehát neked kell kiválasztanod).
A Youtube videóban kiválasztod azt a részt (kicsit előbbre állítva), amit rögzíteni szeretnél. Elindítod az Audacity felvételét, majd a videót. Amikor már elhangzott a felvenni kívánt rész, leállítod a felvételt. (meg a videó lejátszását is.
Ezután a felvett anyagot elmented valamilyen néven.
A hangszerkesztőben pontosan azt a rész vágod ki, ami kell, majd a megfelelő formátumban (például mp3) EXPORTÁLOD a fájt. Aztán már csak fel kell tölteni a telefonodra.
Hát sajnos ez nekem magas...
Anno, mp3 ból tudtam csengőhangot szerkeszteni.de ezt nem tudom.A hangszerkesztő program telepítéséhez a fiamnak is hozzá kéne járulni, de ő biztos nem fog...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!