Miért követi ezt az embert ilyen sok híresség twitteren?
Figyelt kérdés
Nem hinném hogy híres mert csak 125 követője van de azok szinte mind híresebbek...köztük olyanok követik mint Jason Derulo ,Palvin Barbi vagy Bella Throne.És egy híres embernél viszonylag nehéz elérni hogy kövessen és ez az ember még csak nem is kérte rá őket.Meg ha valakit mondjuk pl Palvin Barbi valakit követ azt a Barbi fanok is álltalában követik és remélik hogy visszaköveti és így valami szerencse folytán reetweteli és észre veszi stb...na szóval őt meg szinte csak híresebb emberek követi..pedig ha valakit bekövet egy olyan ember mint Jason Derulo akkor tuti hogy a követői száma nőni fog...És még csak nem is olyan érdekeseket posztol a srác..Na szóval össze vagyok zavarodva.Mert ez tényleg olyan furcsa...2015. dec. 23. 20:02
2/5 anonim válasza:
Rengeteg a KAMU fiók, nem valódi hírességek ezek.
3/5 A kérdező kommentje:
de éppen az hogy valódi, mivel ott van a nevénél az a kis kék pipa.
2015. dec. 24. 15:20
4/5 anonim válasza:
Bárki, bármikor létrehozhat a hírességek nevében, azok nem foglalkoznak ilyennel. Kamu az egész, ugyanez van a Facen is.
5/5 A kérdező kommentje:
nem értitek.. ezek a valódi híres felhasználók..pont ugy találtam rá hogy palvin barbi EREDETI twitterén néztem hogy kiket követ.és őt követi,ahogy a többi híres ember is valóban követi hisz az egy dolog hogy létre lehet hozni sok kamu profilt de kék pipát nem lehet a név mellé tenni...hisz az jelzi hogy ő az eredeti...na mindegy
2015. dec. 25. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!