Hogyan lehetek népszerű a Twitteren?
0. már most elítéllek, bocsi, mert sztem ez szánalmas feltűnési viszketegség... de hogy adjak pár érdemi választ
1. ha csaj vagy, akkor cici... eléggé puritán, eléggé lealacsonyító, de a legkövetettebb csajok twitteren, fb-n, bárhol a testükkel, alakjukkal szerzik a hírnevet
2. valami különleges képesség... énekelni, táncolni tudsz? olyan videók, képek, kiírások, stb
3. a netes közösség... sok sok sok fb oldal van, ahol ilyenekre szakosodtak, hogy dolgokat likeolnak egymásnak, követnek, jelölnek ismerősnek fb-n, és máson is... bár ez eléggé szemfényvesztés jellegű, de ha ez a célod
+1 én megint azt mondom, ne akard ezt, elég ingyenélő celebünk van már, próbálj az élet más terén ilyen lelkes lenni némi sikerért
0.- belátom,hogy igazad van XD nem is várom, hogy hú de nagy sztár legyek,csak jó lenne pár plusz követő :D
1.-csaj vagyok...de ezt inkább,kösz,kihagyom.manapság már mindenki csak ezt tartja "menőnek",hogy cici így,cici úgy. jóllehet,lenne mit posztolnom,de sokkal diszkrétebb és visszahúzódóbb vagyok a magamutogatásnál.
2.-énekelni valamilyen szinten tudok,2 éve táncolok,és tudok rajzolni is.
Tisztában vagyok vele,mennyi ingyenélő van a világon.Nem is ez a legfőbb célom, rengeteg sokkal fontosabb dologban szeretnék érvényesülni/érvényesültem már. Ez csak olyan bónusz :D
Azért kösz a választ! ;)
Nekem sincs sok követőm:(
Egyébként ha megadod a neved, szivesen követlek;)
idővel egyre több lesz nyugi, bár tökömtudja miért van tele már a twitter is 11-13 évesekkel de komolyan.
nektek mi a twitternevetek? :)
(bocsi, alapból én se vagyok bunkó és normális vagyok ám 0:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!