Sonor123 kérdése:
Második router bekötése, nem változik az IP cím?
Figyelt kérdés
Van egy modemem, ami wireless routerként is működik, ehhez szerettem volna bekötni egy második routert, hogy jobb jel legyen a lakás másik felében is. Megnéztem az első router IP címét, DHCP engedélyezve van, a kezdő helyi címet is ellenőriztem (utolsó karakterben tér el az IP címtől, 1-el nagyobb, mint várható). A másik router egy másik géphez kötöttem, DHCP-t kikapcsoltam, IP címét a fő router kezdő helyi címére változtattam, de amikor mentettem a változtatásokat, a rebootolás nem sikerült, és az IP címe nem változott meg. Mi lehet a probléma?2015. dec. 22. 17:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!