T-home digitális elosztóhoz (ZTE) egy wifis router bekötése. Hogyan?
Figyelt kérdés
a t-home-tól kaptam ZTE zte zxv10 h201l készüléket ami wifis. Sajnos ennek a wifije nem olyan erős mint a régi routeremnek volt és igy nem fedi le az egész házat. ezért beszeretném kötni a régi routeremet (LINKSYS WRT160N)a t-homos mellé. Csak nem tudom kell megcsinálni, vagy h megoldatható-e. Hogy kell össze kötni és beállítani a két készüléket úgy hogy a régi routerem wifijével tudjak netezni?2014. jún. 8. 12:28
1/3 anonim válasza:
A net belemegy a t modemjébe. Az ebből kijövő kábelt csatlakoztasd a router wan portjába. A routert tedd dinamikus ip módba. Így működnie kell. Ha mégsem, akkor csinálj egy mac klónozást is, bár ez esélyesen nem kell, mert ha ilyen szigorú lenne, akkor a wifinek nem lenne értelme rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
Meg csináltam azt amit mondtál, de sajnos nem jó.:S rá csatlakozok a wifire és nem tölt be semmit.:S
2014. jún. 8. 13:05
3/3 anonim válasza:
Nekünk is ilyen routerünk van. Elvileg úgy működnie kéne, hogy a zte 4db lan kimenet valamelyikére rákötsz egy utp kábelt és azt berakod a régi routered utp bementébe. Beállításához nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!